Странице

понедељак, 5. септембар 2016.

SRPSKI TELEGRAF danas


Autor 2 anagrama Miroslav Cvetković (ponovo objavljeno)
Autor 2 slovna rebusa Miroslav Cvetković (ponovo obavljeno)

6 коментара:

  1. DALI TO ZNACI DA CVETKOVIC PREPISUJE STARE RADOVE

    ОдговориИзбриши
  2. To znaci da redakcija bira koje će radove (anagrami i rebusi) da objavi, tako da je teoretski moguće da se neki od poslatih anagrama i rebusa nikad ni ne objavi.
    E, sad što objavljuju ponovo iste radove, to je do redakcije (verovatno su se pogubili u papirima pa ni ne znaju šta su objavili, a šta ne).
    Ja im samo šaljem po 15-ak radova nedeljno, a dalje je njihov posao.

    ОдговориИзбриши
  3. Dali (da li) taj Cvetković "prepisuje" stare radove ili ne (upitna rečenica na kraju ima znak pitanja), pitanje je sad? NE, jednostavno koristim "copy" i "paste" (zašto da gubim vreme na prepisivanje). Od anonimnih mediokriteta me je, nekad, spopadala muka, ali u poslednje vreme ih i ne primećujem - zašto da trošim vreme na beznačajne "persone" koje se i svog imena stide?! Ipak, da pitalac ne umre u neznanju: veliki broj poznatih enigmatičara više puta objavljuje iste anagrame u različitim, pa i istim listovima i na blogovima: Slavko Bovan, Zoran Radisavljević, Momir Paunović, pa i taj omraženi Miroslav Cvetković. Ima još mnoooogo poznatih koji to čine, a oni koje to zanima mogu pregledati zbirku anagrama Dinka Kneževića, pa će shvatiti o čemu govorim.

    ОдговориИзбриши
  4. "Neznanim junaci" je teško objasniti kako nešto funkcioniše u saradnji sa enigmatskim i neenigmatskim časopisima, evo u ovom slučaju ja ne znam šta će sutra biti objavljeno u Srpskom Telegrafu (anagrami i rebusi), možda će da objave radove MC, ZR, RR, VŠ ili će opet da objave radove koji su već bili objavljeni u Srpskom Telegrafu.
    Ukratko, redakcija radi kako ona hoće, i mi (saradnici) smo tu nemoćni.

    ОдговориИзбриши
  5. Bilo je, nažalost, i gorih stvari: objave četiri anagrama, a iznad trećeg i četvrtog napišu - REBUSI...

    ОдговориИзбриши