Странице

понедељак, 12. децембар 2016.

ENIGMATSKI VREMEPLOV (154) - ORBIS BR.51, 29.04.1983.









7 коментара:

  1. Ovaj broj sam kupio u Zagrebu kada sam prvi put izašao u grad posle zakletve u JNA. Našao sam i prethodno broj (50) u kome mi je objavljen jedan rad. U ovom (51) nije bilo mojih radova.

    ОдговориИзбриши
  2. U to vreme ja sam vec zaboravio na vojsku, bio sam otisao 7.oktobra 1980. (bio sam prva generacija koja je isla u vojsku pre fakulteta, to jest odmah po zavrsetku srednje skole), a izasao 1.septembra 1981. Kada je ovaj broj Orbisa izasao zanimao sam se na elektrotehnickom fakultetu, a enigmatikom se u to vreme nisam bavio.

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala Mile na ovom podsjećanju... ovaj je broj iz vremena dvotjednog izlaženja, u redakciji sam tek 5-6 mjeseci, bilo je puno posla, previše za jednog čovjeka... Posljednja skenirana strana je djelo Vjeće Tolja, košarkaške legende, znao je navratiti u redakciju... Po cijeli dan sam bio u redakciji pa bi me onda do sitnih sati Tonći upoznavao sa sarajevskim kafićima,

    ОдговориИзбриши
  4. U jednom od broje Enigmatakog Časopisa u 1983godini bila je jedna nagradna igra.... Neznam u kojem broju iz te godine 1983 Zdravko Čolić je izvlačio dobitnike nagradne igre.... Medu dobitnicima sam i ja Ivo Obreza......Gdjs se mogu jos naci brojevi iz te godine??

    ОдговориИзбриши
  5. Ukoliko imate sve brojeve iz 1983godine... Mogu li zamoliti da me kontaktirate na moj mail.... brezaivo@gmail.com
    Unaprijed Hvala od Srca

    ОдговориИзбриши
  6. Nažalost nemam te brojeve ORBISA, javite se uredniku Slavku Bovanu (u to vreme) možda on ima te brojeve Orbija (adresa je https://enigmatikatio.blogspot.com/)

    ОдговориИзбриши