понедељак, 14. март 2016.

ALO RAZBIBRIGA BR.114 - 13.03.2016.







4 коментара:

Dejan Minić је рекао...

Ovaj rebus BOJEVI METAK mi je objavljen, gle čuda, u ALO dodatku br. 71 od 17.05.2015.!

Живадин ЈОВАНОВИЋ је рекао...

Poštovani kolega Miniću,
Potpuno ste u pravu da je rebus objavljen u ovom broju Razbibrige identičan kao Vaš. Onako sa strane, mogu reći par stvari. Urednici snose ponajmanje krivicu kada se nešto ovako desi. Oni dobijaju hrpu materijala od saradnika.
Rašu poznajem veoma dobro (lično ga ne poznajem!), i to iz enigmatskog sveta.
Ne verujem da je on "pozajmio" jedan mali rad, tako da se izblamira.
Jedino sporno je postavka: "BOJE" koje su iste kao Vaše, ali ja verujem da je to Raša "izvukao" iz kompjutera. Krava (vime) i bilijarski štap su nacrtani. Ideja da baš "BOJEVI METAK" uradi je, verujem, sporadična. I tako dolazi ona narodna "Ko radi taj i greši".
Naš Raša da nije radio (rebusao) ne bi ni pogrešio. Desilo se, ne ponovilo se. Na kraju srdačni pozdravi za obadvojicu.

Dejan Minić је рекао...

Samo opušteno, kolega Jovanoviću, zaista je sve u redu:) Naravno da je reč o slučajnosti, a urednici su svakako krivi i valja ih povremeno, makar preventivno, kuditi.

Rašu i njegovu ćerku (ako je to taj Raša:)) sam upoznao na susretima u Vranju i njemu i Vama želim dobro zdravlje i sve najbolje u životu.

Живадин ЈОВАНОВИЋ је рекао...

Dejane,
opušten sam i drago mi je da ste shvatili da to nije bila Rašina namerna greška. Rekao sam, desilo se ne ponovilo se. A kada su u pitanju urednici ne možemo ni njima prebaciti. Situacija je bila takva da su se urednici menjali...
Hvala za lepe želje i takođe i ja Vama želim sve najbolje i mnogo, mnogo dobrih i lepih anagrama, rebusa i drugih sastava...