недеља, 3. јул 2016.

ENIGMATSKI SUSRETI U ČAČKU



ПОЗИВ ЕНИГМАТСКОЈ ЈАВНОСТИ

Енигматски савез Србије позива љубитеље енигматике: решаваче, састављаче, уреднике и читаоце, из земље и региона, да узму учешћа на 16. Сусретима енигмата Србије.
Сусрети ће се одржати током викенда 19 - 21. августа у Чачку. Учесници ће бити смештени у Студентском дому у Чачку (ул. Светог Саве бр. 66), неколико минута хода од центра града и на неколико минута од Бедема, шеталишта поред Мораве. Студентски дом нуди: 9 једнокреветних соба, 50 двокреветних соба и 7 трокреветних соба. Собе су са купатилом, интернетом и клима уређајем. Поред удобног смештаја, учесницима су на располагању, ван студентске и ђачке године: ресторан, студентски клуб, читаонице, учионице, кафић и сл...
Цене су:
- пун пансион (преноћиште и три оброка) ..............            2.700,00 динара (22 евра).
- само преноћиште .....................................................             1.850,00 динара (15 евра).
- само оброци : доручак – 150,00 динара; ручак – 350,0 динара;  вечера - 250,00 динара.
Цена само преноћиште је истоветна, без обзира да ли је у питању једно, два или трокреветна соба, јер се цена одређује по кревету. Учесницима који користе пун пансион (петак/недеља, петак/субота или субота/недеља) издаће се бонови, као доказ да учесник сусрета користи и смештај и исхрану у дому. За учеснике који се одлуче за ову варијанту поједностављује се учешће на сусретима. За остале варијанте (само преноћиште, само поједини оброци, привремени боравак) учесници ће плаћати на лицу места и ЕСС неће гарантовати особљу дома да је именовани и био учесник сусрета.
Студентски дом ће обезбедити по 5 табли, столова и шаховских сатова за такмичење у шаху и лаптоп, пројектор и платно за реализацију других активности. Такмичарски део сусрета одвијаће се по устаљеном садржају.
У суботу пре подне организује се излет у Овчар бању. Детаљније о Овчар бањи може се погледати на http://turizamcacak.org.rs/, http://ovcarbanja.rs/ или http://www.wellnesscentar-kablar.com 
Позивају се заинтересовани да се до 31. јула 2016.г. пријаве Александру Јанковићу, председнику ЕСС, на телефон: 063/ 18 49 061, 034/ 394 301 или на мејл rookie89_416@hotmail.com и да се изјасне у каквој соби (1, 2, 3 - креветној) желе да буду смештени и да ли користе комплетну услугу или само део. Пожељно је да се пријаве и учесници који ће само навратити или бити смештени на другој локацији.

3.7.2016.г.                                                                                           ПРЕДСЕДНИШТВО ЕСС
Председник

Александар Јанковић

Нема коментара: