понедељак, 5. септембар 2016.

SRPSKI TELEGRAF danas


Autor 2 anagrama Miroslav Cvetković (ponovo objavljeno)
Autor 2 slovna rebusa Miroslav Cvetković (ponovo obavljeno)

6 коментара:

Анониман је рекао...

DALI TO ZNACI DA CVETKOVIC PREPISUJE STARE RADOVE

Миле Јанковић је рекао...

To znaci da redakcija bira koje će radove (anagrami i rebusi) da objavi, tako da je teoretski moguće da se neki od poslatih anagrama i rebusa nikad ni ne objavi.
E, sad što objavljuju ponovo iste radove, to je do redakcije (verovatno su se pogubili u papirima pa ni ne znaju šta su objavili, a šta ne).
Ja im samo šaljem po 15-ak radova nedeljno, a dalje je njihov posao.

Miroslav Cvetković је рекао...

Dali (da li) taj Cvetković "prepisuje" stare radove ili ne (upitna rečenica na kraju ima znak pitanja), pitanje je sad? NE, jednostavno koristim "copy" i "paste" (zašto da gubim vreme na prepisivanje). Od anonimnih mediokriteta me je, nekad, spopadala muka, ali u poslednje vreme ih i ne primećujem - zašto da trošim vreme na beznačajne "persone" koje se i svog imena stide?! Ipak, da pitalac ne umre u neznanju: veliki broj poznatih enigmatičara više puta objavljuje iste anagrame u različitim, pa i istim listovima i na blogovima: Slavko Bovan, Zoran Radisavljević, Momir Paunović, pa i taj omraženi Miroslav Cvetković. Ima još mnoooogo poznatih koji to čine, a oni koje to zanima mogu pregledati zbirku anagrama Dinka Kneževića, pa će shvatiti o čemu govorim.

Миле Јанковић је рекао...

"Neznanim junaci" je teško objasniti kako nešto funkcioniše u saradnji sa enigmatskim i neenigmatskim časopisima, evo u ovom slučaju ja ne znam šta će sutra biti objavljeno u Srpskom Telegrafu (anagrami i rebusi), možda će da objave radove MC, ZR, RR, VŠ ili će opet da objave radove koji su već bili objavljeni u Srpskom Telegrafu.
Ukratko, redakcija radi kako ona hoće, i mi (saradnici) smo tu nemoćni.

Миле Јанковић је рекао...

Pardon, "Neznanim junacima"

Miroslav Cvetković је рекао...

Bilo je, nažalost, i gorih stvari: objave četiri anagrama, a iznad trećeg i četvrtog napišu - REBUSI...