четвртак, 19. јануар 2017.

KRIŽALJKA SA SOZAH-a

FENIKS BR.573,  22.12.2016.

Ovo je križaljka sa sastavljačkog natjecaja povodom SOZAH-a, bilo bi dobro ako neko ima prvih deset križaljki pa da se prezentuju na jednom mestu, ja ih nemam, ali ću ih rado obaviti na svom blogu ako mi ih neko pošalje.

Prvoplasirana križaljka je OVDE

5 коментара:

Анониман је рекао...

Po meni je ovo najbolji uradak ali o ukusima ... Pero

Миле Јанковић је рекао...

Pero, nisam video ostale križaljke, ali je i po meni ova bolja od prvoplasirane. Dobra je i križaljka Marka Mihaljevića koju sam takođe objavio ovde na blogu.

Nedjeljko Nedić је рекао...

Mislim da sve križaljke nisu objavljene, ali Pero bi ih mogao imati ako ih je dobio od Nevenka.

Marko Mihaljević је рекао...

Lijepa križaljka. Uradak gospodina Delića je strukturom sličan mom radu, ali po mom ukusu puno efektnije dorađena.

Zato na natječaje (ako postoje uvjeti) pošaljem nekoliko radova s različitim pristupom jer nikad ne znaš kako će neki žiri vrednovati uratke i koje će kriterije preferirati. Kod ovog natječaja je moj rad jednostavnije strukture (ako ćemo iskreno rutinski odrađeno bez puno rizika) osvojio drugo mjesto iako svoj drugi rad smatram dosta kvalitetnijim i mnogo težim za sastavljanje.

Pozdrav od Marka!

Анониман је рекао...

Imam ih sve ali ne želim razvlačiti "tuđi" natječaj. Po meni bolje križaljke Nedjeljkove i Markove nisu ušle u poredak i mi smo ih obje uvrstili u Zimski Superfeniks. Da sam ja sudio na prvo mjesto bih stavio Delića a na drugo Mihaljevića (obojica su napravili bjelinu 6x7 sa sva tri tražena pojma u njoj, a Marko je već gore objasnio zašto je Delićev uradak bolji), a na treće Nedićevu "rezervnu" križaljku.
Ja sam dobio poredak samo prvih deset, a od tih križaljaka dvije ne ispunjavaju Feniksove kriterije za objavljivanje. Pozdrav, Pero