петак, 4. мај 2018.

Današnja POLITIKA

Poznato je da postoji jedan blog koji se hvali na sva zvona kako je upravo on taj koji objavljuje sve najvažnije informacije iz sveta enigmatike, a kako je poznato da ja na svom blogu objavljujem ISKLJUČIVO novosti iz enigmatike na ovim našim prostorima, ovde objavljujem današnje priloge iz dnevnog lista Politika, koji su manje vredni za objavljivanje na dotičnom blogu, mnogo je bitnije objaviti da li je neko bio u Beču, Subotici, tamo nekim banjama, slikao se u majicama koje su boje kao što ih nose zarobljenici ISISA koji su spremni za pogubljenje, ili da je neko dobio mufte stan od države, jer ovi prilozi, kao i obaveštenja o smrti poznatih enigmata nisu vredni pominjanja na izvesnom blogu.
U najnovijem broju Politike, skandinavku u dodatku TV REVIJA sada radi Mile Budić umesto izvesnog Slavka Bovana, a Mile Budić je preuzeo da radi i dnevnu ukrštenicu kao i skandinavku u nedeljnom dodatku MAGAZIN koju je do sada radio Stanko Žugić.
Moram da priznam da mi je MNOGO žao što SB više ne radi skandinavku u TV REVIJI, i zato mu preporučujem da posluša jednu poznatu pesmu MIROSLAVA ILIĆA.


8 коментара:

Миле Јанковић је рекао...

Izbrisan anonimni komentar.

Миле Јанковић је рекао...

A smejao se kada je ESS izgubio tezgu u ALO. Sada može da se smeje....

Nedjeljko Nedić је рекао...

Ništo tu nije smiješno, nego žalosno. Suradnju vam uzima čovjek za kojega niste sigurni ni kako se zove.

Slavko Bovan је рекао...

Uskoro stiže odgovor na Miletovom omiljenom blogu.

Миле Јанковић је рекао...

Nedjeljko, znamo mi kako se on zove, problem je u tome što udruženje ne može da bude konkurentno pojedincu po ceni. Redakcije novina uzimaju ISKLJUČIVO najjeftiniju ponudu, a udruženje, klub, Savez ima neku cenu ispod koje je nemoguće ići, dok pojedinac može da bude jeftiniji i do 50 %.

Живадин ЈОВАНОВИЋ је рекао...

Миле, тачна је твоја констатација. Појединци могу да раде шта хоће, али уредници новина превиђају једну веома важну чињеницу. Шта добијају за тако мале паре. Квалитет испод сваког критеријума, отрцане речи, речи херцеговачког краја /агентица и др./, па чак и измишљене речи... То је управо случај са Ало разбибригом која је својевремено објављивала прву класу. Радови су били лако решиви, мајсторске белине...И што је најважније, биле су састављене од људи.
Е, управо то се полако, али сигурно обија људима из Ало о глави.
Многи ће престати да купују ( а многи су куповали баш због енигмат. састава), а међу њима сам и ја. Четири броја Разбибриге сам купио, анализирао их и сада жалим што сам беспотребно дао 100 динара. А искрено ми је жао, јер сам комплетирао свих 224 броја Разбибриге....Можда ћу то и предочити одговорнима у Ало.

Nedjeljko Nedić је рекао...

Je li Mile Budić stvarna osoba?

Миле Јанковић је рекао...

Jeste, čovek je napravio program za sastavljanje ukrštenica i sada radili radi. Još samo da nauči neka pravila u enigmatici.
Izdaje 15-ak enigmatskih časopisa, mada je od Nove godine drastično smanjio izdavanje, izdao je samo 2-3 časopisa.

VIdi ovde:http://www.enigmatika.org.rs/

pod "MAMUTSKA UKRŠTENICA" ima i njegova slika