понедељак, 3. јул 2023.

ENIGMATSKI SAVEZ SE TIHO GASI

 

ESS, ukoliko niste znali se polako gasi i prestaće da postoji, Predsednik ESS-a, otkad je došao na dužnost (28.08.2021) ništa nije preduzeo, apsolutno ništa ne radi, a i ono što je uradio, sve je to protivstaturno i samostalo urađeno (bez ikakve odluke predsedništva). Održao je dve sednice Predsedništva a da nije nikoga pitao za tako nešto. Zato su i sednice Predsedništva bile bogu iza leđa, u njegovom selu – zašto u tvom selu a ne npr. u mom selu? Trebao si prvo da obavestiš članstvo da više nisi u mogućnosti da organizuješ sastanke u šahovskom savezu u Beogradu (ne znam zašto ovo kriješ kada nisi u mogućnosti da ovo obezbediš) i predlažeš da se sednica ogranizuje tu i tu. Nakon toga članovi predsedništva glasaju o tvom predlogu i ti donosiš odluku o usvajanju ili neusvajanju tvog predloga, i onda ti niko ne može reći da si nešto uradio na svoju ruku. Organizacija Susreta enigmata je u totalnom ćorsokaku – to jest neće ih ni biti (barem ja neverujem). Postavljam ti pitanje GDE JE 30.000 dinara koje ti je EK "Piramida" dala od Srpskog Telegrafa (avgust 2021-januar 2022), potrošio si ih bez ikakve odluke Predsedništva (gde ti je odluka), što će reći ponašaš se kao prošli Predsednik Dimović, zato više (tojest ESS) i ne dobijaš novac od ST. Izjavljuješ neke nebuloze, a znaš i sam da to ne možeš da ostvariš (hoćeš da izdaješ Enigmu, da Bovanu pomogneš ne znam više ni zašto, da uzmete od pokojnog Živadina njegovu arhivu, da pomognete štampu neke glupe mogografije Enigme). Sve ono što si obećao na primopredaji dužnosti Predsednika ništa nisi ispunio, i mislim da treba pod HITNO da podneseš OSTAVKU.

Celo vreme dostavljaš neke dopise o članovima Predsedništva, i uvek su neki koji će biti jednog lepog dana , to jest nikada.

Član 56

Ako Skupština Saveza ne bude održana po proteku dvostruko više vremena od određenog vremena za njeno održavanje.

Imate vremena do 28.08.2023. da održite Skupštinu ili promenite Statut, u suprotno ja (Mile Janković) ću podneti prijavu za GAŠENJE SAVEZA.


6 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

"..da Bovanu pomogneš ne znam više ni zašto, da uzmete od pokojnog Živadina njegovu arhivu".

Tebi se Bovan u svemu priviđa! Pojma nemam otkud mog prezimena u ovoj rečenici! Da nisi nešto pobrkao, jer ja niti sam imao namjeru, niti imam namjeru, niti ću imati namjeru da preuzmem Živadinovu arhivu".

Миле Јанковић је рекао...

Izgleda da si ti nešto pobrkao, jer vidiš zarez iza ZAŠTO. Dakle ovo je nabrajanje.... tebi je nešto hteo da da, Živadinu isto nešto, da štampa Enigmu itd. Ako ti je ovo glavna zamerka onda ESS stoji odlično.
Ja sam samo navodio ono što je Predsednik obećao (tebi je napisao da će ti pomoći oko Dana Ludaje (pogledaj na tvom blogu napis o podršci od grada Kikinde, pa kad si dobio manje para onda si se žalio a Šarić ti je dao podršku od ESS).

Миле Јанковић је рекао...

A da, ti mi se uopšte ne priviđaš, na tvom blogu uopšte ne komentarišem jer me ne zanimaš. Sve je super u ESS-u, a Susreti će biti (malo)sutra.

Анониман је рекао...

GASI TO POD HITNO

Анониман је рекао...

Slavko kumi SES, a Vlašar ćuti i broji rebuse.

Анониман је рекао...

Eto nas Mile u Kaću! Dođi.