петак, 31. март 2017.

ENIGMATSKI SAVEZ IZVRŠIO REGISTRACIJU PROMENA U APR-u

REŠENJE IZ APR-a

Novi predsednik ESS-a

Statut

9 коментара:

Живадин ЈОВАНОВИЋ је рекао...

Ево сада злобницима (а има их више) извод из АПР регистрације, па нека господа са уживањем констатују, да је пререгистрација ипак извршена (чини ми се на време!). И док блог СРПСКА ЕНИГМАТИКА објављује комплетан извод, један други блог, стидљиво, чини се као и да није била пререгистрација, објављује само УКРАТКО!

Миле Јанковић је рекао...

Živadine, optužuju nas da smo "nešto" falsifikovali, a u isto vreme "najbolji" enigmatski klub je imao osnivačku skupštinu, pogodi gde, gle čuda u Čačku na susretima enigmata, samo ne znam gde se to tačno desilo (nešto su se dobro sakrili pa ih nismo videli). Ovo je sve uradjeno (upisali su lažni datum osnivačke skupštine) da ne plate dodatnu taksu od 5.000 dinara za neblagovremenu registraciju jer su osnivačku skupštinu imali 2015. godine.

Живадин ЈОВАНОВИЋ је рекао...

На једном другом блогу, а видим да прати и овај, неке ноторне ствари се понављају. Каже чова, рок за регистрацију је 15 дана. Очиглеедно, је добар познавалац права али кец из математике. Треба рачунати дане и видеће да је чак и пре рока извршена регистрација. (Да подсетим, можда не зна да фебруар има ове године мање дана)
Ма научио човек да ровари па то ти је . Умишља да су други неписмени...

Миле Јанковић је рекао...

Živadine, rok je da se preda u roku od 15 dana, i to je uradjeno. Pošto se u našem slučaju menjao i statut, onda i rešenje ne bude doneto brzo, kao u slučaju kada se statut ne menja. Dok to njihova pravna služba iščita i proveri sve članove statuta prođe 15-20 dana kada se donese rešenje.
Ali to podnosioca zahteva mnogo ne zanima ako je PODNEO prijavu u zakonskom roku.

Slavko Bovan је рекао...

Ovdje sam dužan izvinjenje, jer se nisam ovdje oglasio. Mislio sam da je nepotrebno ali sada moram jer Mile potpuno pogrešno podučava Živadina. Možda loše računam, možete me optužiti da rovarim, a možete se pravdati i da niste falsifikatori, ali hajde da vidimo.
Skupština je održana 25.02. a zahtijev za registraciju 24.03.2017. To je duže od 15 dana. (Mene tako naučila učiteljica).
Kažete da ste menjali statut. Kada? Piše 10.03.2017. Ne treba mi pravna služba da zaključim da ste falsifikovali Statut, jer mi se nismo sastali 10.03. Ili jesmo?

Živadine, prvo se informiši pa onda dijeli kečeve, i donosi zaključke o rovarenju ili nerovarenju.
Malo transparentnosti ne bi škodilo. Usput vas upozoravam da mnogo ne čačkate (kad već ja ne čačkam). Moglo bi nekome skočiti na nos.

Slavko Bovan је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Slavko Bovan је рекао...

Ops, pa vi ste u preambuli novoobjavljenog Statuta napisali da se Izborna skupština održala 11.03.2017. u Beogradu. (Kod APR-a piše 10.03.2017.). Obično dolazim na sve skupštine ali tada nisam bio. To znam jer je tog dana moj sin imao rođendan.
Sada je samo pitanje, ko će optužiti Slavka što "rovari". Aferim!

Mile, sada malo kaži Živadinu i ostalima kakva je to Skupština bila i da li je taksa bila 2800+1400+1400 dinara ili sve to i + 6000 dinara).

Миле Јанковић је рекао...

Gledaj ti tvoj klub kad si ga registrovao, gde si organizovao Osnivačku skupštinu, za Savez nemoj da brineš.
I za kraj nemoj da pretiš na mom blogu, imaš svoj blog pa tamo "tupi i oštri" do mile volje, ja se kod tebe na tvom blogu ne javljam 19 meseci, niti ti dosađujem, pa nemoj ni ti meni da dosađuješ na mom blogu.

Живадин ЈОВАНОВИЋ је рекао...

Ovaj što rovari, dobiće odgovor ali tek u ponedeljak, jer sam danas na izborima...
Samo jedno, previše se okuražio, pa ruši li ruši....