субота, 3. јун 2017.

BLIC ŽENA RAZONODA BR.3


Na kioscima se pojavio novi broj (br.3) Blic Žena Razonoda,  povremenog enigmatskog časopisa koji izlazi jednom godišnje, preko leta, i u kojem se pored njega daje i jedna knjiga.
Knjige su remitenda koje nisu prodate u toku godine uz nedeljni časopis Blic Žena. Pored toga što su knjige remitena, "remitenda" su i enigmatski prilozi preuzeti iz dnevnih novina ALO i BLIC  i verovatno iz bivšeg časopisa Blic Mozgalice (ovo može da potvrdi Miroslav Cvetković).
U impresumu stoji da je autor ukrštenica Miroslav Cvetković (a nije, svi radovi su potpisani sa autorima) jer je verovatno impresum preuzet od prošle godine kada su reprintovali radove iz Blic Mozgalice koje je radio Miroslav Cvetković.
Naravno, od honorara nema ništa, jer po ugovoru Ringijer može radove da objavljuje bezbroj puta (naravno da plati samo JEDNOM).
Pošto neki enigmati skupljaju svoje objavljene radove, dajem popis autora u ovom broju, pa mogu da kupe časopis ako ih to zanima.
Autori u časopisu su: Zlatko Delić, Dragan Matović, Saša Čolaković, Voja Dodevski, Života Petković, Danica Stojimirović, Momir Paunović, Goran Topličević, Miroslav Cvetković, Gordana Šarić, Momir Vučenović, Rešad Besničanin, Nikola Pešić, Ljubiša Banović, Marjan Radaković,
Ako neko ne može da kupi primerak časopisa jer ga nema u njegovom mestu (ja sam ga jedva našao u Novom Sadu iako sam video reklamu u dnevnom listu Alo), može da mi se javi, pa ću mu skenirati i poslati njegove radove.

1 коментар:

Miroslav Cvetković је рекао...

Ja ovo prvi put vidim. Naravno, nisam autor ukrštenica i slažem se sa MIletovom pretpostavkom da je to ostalo od prošlog broja kada su objavljeni radovi iz Blic Žene Mozgalica (izašlo je 10 brojeva - jedan dvobroj) koje sam pripremao za firmu "Una Press" dok sam radio u njoj kao urednik enigmatike.