понедељак, 14. септембар 2015.

PRIPREME ZA ENIGMATSKE SUSRETE U VALJEVU


Припреме за 15. СЕС - ОБАВЕШТЕЊЕ

Данас, у понедељак 14.9.2015. године, у Ваљеву је одржан радни састанак Александра Јанковића, Председника ЕСС и домаћина 15. СЕС: Воје Додевског, Милосава Марјановића и Радослава - Раше Станојевића.
Анализирано је докле се стигло са припремама за 15. СЕС и договорено је шта и како још треба решити до краја месеца. Оквирни програм ће претрпети мање измене и допуне; планираће се и фотографисање пре поласка на излет 3.10. и сл.
Обављен је завршни разговор са директором хотела Нарцис, господином Предрагом Вукосављевићем. Осим ранијих детаља, договорено је да особље хотела врши (на њихов, уходан начин) проверу да ли само гости хотела обедују у ресторану и да поставе огласну таблу у холу хотела. ЕСС је замољен да до 25. 9. јави господину Вукосављевићу број учесника који ће бити смештени у хотелу, ради припреме соба и планирања броја оброка током викенда. Зато позивамо клубове и појединце да телефонским путем или имејлом благовремено пријаве долазак на 063/18 49 061 (Александар Јанковић) или на:  rookie89_416@hotmail.com . Учесници СЕС који желе да буду смештени у једнокреветној соби, треба то да нагласе.  Досадашње пријаве (Воји Додевском) не треба понављати.
Обављен је разговор са директором Туристичке организације Ваљево, госпођом Драгицом Чанковић и договорени даљи кораци организационог одбора.
Пријављен је скуп Полицијској управи Ваљево.

            Разговор са директором Народног музеја, др. Владимиром Кривошејевим, није обављен јер је био одсутан. Чланови орг. одбора ће то обавити наредних дана.

            Нису одређени чланови жирија за такмичења по дисциплинама, јер се не зна одзив. Исто ће се обавити пре сусрета, од учесника који не желе да се такмиче у датој дисциплини.

            Чланови орг. одбора из Ваљева су изнели са којим тешкоћама су се сретали: пре свега економском кризом која је видна код потенцијалних спонзора и краткоћом времена. Предлажу да се сусрети у Ваљеву искористе за разговор са потенцијалним домаћинима 16. СЕС, како би ЕСС прво писмо граду–домаћину упутио већ у октобру месецу т.г. На тај начин би сусрети могли да уђу у званични календар наредног града-домаћина и у буџет за 2016.годину.

   Председништво Енигматског савеза Србије
   Председник

   Александар Јанковић

Нема коментара: