недеља, 24. јануар 2016.

NOVI UREDNIK ENIGMATIKE



Novi urednik enigmatike u "Alo" i "Alo Razbibriga"

Na sednici Predsedništva ESS-a održanoj 23.01.2016. u Beogradu donesena je odluka da novi urednik enigmatike u "Alo" i "Alo Razbibriga" umesto Mileta Jankovića bude Saša Čolaković, a da kompjutersku pripremu i korekturu radi Miroslav Cvetković. Njih dvojica će delovati kao tim pa će zajedničkim snagama pripremati enigmatske priloge za "Alo".
Od sada svoje enigmatske priloge možete da šaljete na mejl Saše Čolakovića sasacolakovicnis@gmail.com, a ako neko želi dodatne informacije u vezi saradnje može ih dobiti na mobilni telefon 064-1900-441 (Saša Čolaković).
Uslovi saradnje ostaju isti koji su bili i do sada (nije potrebno opisivati radove), a oni radovi koji su bili poslati meni biće prosleđeni Saši Čolakoviću.

2 коментара:

Живадин ЈОВАНОВИЋ је рекао...


Поздрављам овакво решење да се за уредника именује Саша, а за коосарадника (описивање и др.)именује Мирослав Цветковић.
То само по себи значи да ће енигматика у Ало и Разбибризи бити још квалитетнија.
Не бих да се много осврћем на неке који су здушно критиковали рад ЕСС, где су Мила и друге сараднике називали дебелим свињама и како ти још не. Искоришћена је могућност блога, искрено за двојако значење.
Да се нападну други, али и да се покаже право лице некога ко је дегенерик, који је дно дна... Мислим да је тај заувек завршио са српском енигматиком....
Желим поред поздрава и велику забаву у уређивању и описивању. Да сарадници шаљу што квалитетније радове, а и нама ће чинити велико задовољство сама појава наших имена испод радова који се објављују у Ало и Ало разбибризи...
у Ч. Бари, 25.01.16.
Живадин

Миле Јанковић је рекао...

Zivadine, nema potrebe da se potresamo sta jedan psihijatrijski slucaj pise, neka pise sta hoce. Taj ima debelu dijagnozu F12, 13..., a i svaki mesec ide malo u ludaru da se smiri, pa mu i ovo njegovo pisanije dodje kao neka terapija, da se malo izduva.