среда, 17. јануар 2018.

OBAVEŠTENJE ZA ČLANOVE ESS-a

Ovim se obaveštavaju svi članovi ESS-a koji sarađuju u dnevnim listovima ALO, BLIC i SRPSKI TELEGRAF, kao i u enigmatskom dodatku dnevnog lista "ALO", ALO RAZBIBRIGA, da ukoliko ne plate članarinu ESS-u za 2018. godinu, do 31.01.2018., više im se neće objavljivati radovi u navedenim novinama (počev od 01.02.2018.).
Imajući u vidu da je ESS prošle godine isplatio svim svojim saradnicima honorare za 12 meseci (decembar 2016., januar-novembar 2017.) za sve gore navedene novine, normalno je i da enigmati koji sarađuje u tim novinama treba da plate članarinu ukoliko i dalje žele da budu članovi ESS-a.


3 коментара:

Анониман је рекао...

Ово се изгледа узима харач.

Живадин ЈОВАНОВИЋ је рекао...

А што се узима харач?
Тај који сарађује за поменуте листове добија и одређени хонорар, па ред је да плати своју чланарину. Поготову не из свог џепа (буђелара) већ од хонорара. А шта да му нису објављени неки радови, онда би платио из свог џепа.
Уосталом ако се исчлани из ЕСС (то му нико не може забранити) неће морати ни чланарину да плати.
А своје радове може објавити и на многим блоговима.
Не разумем људе који се јављају анонимно. То су сигурно кастрирани (по сељачком уштројени) па се и не каже узалуд: НЕМА МУДА ДА СТИСНЕ и стави своје име.

Миле Јанковић је рекао...

Živadine,
pusti ove provokatore, ko hoće neka plati članarinu, a ko neće, više neće biti član ESS-a. Neka se učlani u neku drugu organizaciju gde se ne plaća članarina.